DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 35,0592 0.23%
ALTIN 2.456,580,85
BITCOIN 20983610,75%
Van
11°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VAN’DA BAYRAM ÖNCESİ PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARI İLAÇLANIYOR

VAN’DA BAYRAM ÖNCESİ PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARI İLAÇLANIYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi park, bahçe ve mesire alanlarında vatandaşların rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için ilaçlama çalışması başlattı.

ABONE OL
7 Temmuz 2022 09:55
VAN’DA BAYRAM ÖNCESİ PARK, BAHÇE VE MESİRE ALANLARI İLAÇLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekip, 50 personelle kent genelinde başlattığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Van Gölü kıyısı başta olmak üzere kentteki bataklık ve sazlık alanlarda ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Kurban Bayramı öncesi de park, bahçe ve mesire alanlarında ilaçlama çalışmalarını artırırken vatandaşların park, bahçe ve mesire alanlarında rahatça vakit geçirmeleri için yoğun mesai harcıyorlar. İlaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tavsiye edilen, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış ilaçlar kullanılıyor.

Bayram öncesi yoğun bir mesai içinde olduklarını belirten Sağlık İşleri Şube Müdürü Yusuf Burhan Burkan, özellikle mesire alanlarında ilaçlama çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.