DOLAR 32,5754 0.1%
EURO 35,0088 0.49%
ALTIN 2.430,170,30
BITCOIN 2094262-3,77%
Van
13°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VALİ OZAN BALCI ‘EL EMEĞİ GÖZ NURU’ SERGİSİNİ AÇTI

VALİ OZAN BALCI ‘EL EMEĞİ GÖZ NURU’ SERGİSİNİ AÇTI

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesine ait kurslarda kadın kursiyerler tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışını yaptı. 3 gün açık kalacak sergide tamamı el emeği olan yüzlerce ürün sergileniyor.

ABONE OL
20 Temmuz 2022 18:04
VALİ OZAN BALCI ‘EL EMEĞİ GÖZ NURU’ SERGİSİNİ AÇTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpekyolu ilçesindeki Atatürk Sanat Galerisi’nde bulunan serginin açılışına Vali Ozan Balcı’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve kadın kursiyerler katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Ozan Balcı ve beraberindekiler sergiyi gezdi. Kadın kursiyerleri tebrik eden Vali Ozan Balcı’ya el emeği tablo hediye edildi. Her zaman kadın kursiyerlerin yanında olduklarını belirten Vali Ozan Balcı, kurslara daha fazla destek verilmesi talimatı da verdi.Kadın kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çeken Vali Ozan Balcı, esnaf ziyaretine katılmak üzere buradan ayrıldı.
3 gün açık kalacak olan sergi vatandaşlardan ilgi görürken, sergide birbirinden farklı tablolar, ahşap ve seramik ürünler ile el emeği göz nuru dikiş-nakış ürünleri yer alıyor.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.