DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20596820,81%
Van
12°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Faruk Ünal, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Faruk Ünal, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı müracaatları devam ediyor.

ABONE OL
21 Kasım 2023 20:15
Faruk Ünal, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciş Pancar Kooperatifi Başkanı Faruk ÜNAL, Ak Parti’den Erciş Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.Ünal başvuru evrağını Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti.
Aday adaylığıyla ilgili açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Faruk Ünal şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Hemşerilerim, Türkiye Yüzyılı’nın ilk yerel seçimlerine büyük bir heyecanla yaklaşmış bulunmaktayız. Erciş İlçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, sürdürülebilir kalkınma sağlamak ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmak amacıyla Erciş Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım.
STK’larda üstlendiğim görevlerden edindiğim tecrübelerim, deneyimim ve topluma katkı sağlama arzumla, ilçemizin daha yaşanabilir bir yer olması için çaba göstermeye hazırım.

Sloganımızda olduğu gibi ‘’Ayrıştırmaya değil birleştirmeye geliyoruz’’.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde yapılacak olan Türkiye Yüzyılı’nın ilk yerel seçimlerinde; vizyoner, şeffaf, katılımcı ve kucaklayıcı bir belediyecilik anlayışı için adım attığımız bu hayırlı yolculukta adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diler hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım”.

Faruk Ünal Kimdir?
Van’ın Erciş ilçesinde 15 Ekim 1973’te doğan Faruk ÜNAL, evli ve üç çocuk babasıdır. Ortaöğrenim eğitimini tamamladıktan sonra askerliğini yapmıştır.ÜNAL, uzun yıllardır Erciş Pancar Kooperatifi Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmektedir. Aynı zamanda 2003’ten beri AK Parti üyesi olup partinin aktif bir üyesi konumundadır.Görev geçmişi oldukça zengin olan ÜNAL, çeşitli kurum ve kuruluşlarda önemli görevler üstlenmiştir. Bunlar arasında Erciş Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyeliği, AK PARTİ Van İl Genel Meclis Üyeliği ve Erciş Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeliği gibi önemli pozisyonlar bulunmaktadır.Ayrıca, Van Valiliği İl Özel İdaresi Stratejik Planları’nın hazırlanmasında etkili bir rol oynamış, Şeker Sigorta Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulunmuş ve çeşitli uluslararası platformlarda şeker pancarı politikaları üzerine çalışmalara katılmıştır.Son olarak, Erciş Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuş ve PANKOBİRLİK Denetim Kurulu Üyeliği ile PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevler üstlenmiştir.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.