DOLAR 32,4770 -0.09%
EURO 34,8140 -0.56%
ALTIN 2.441,790,24
BITCOIN 2079202-0,81%
Van
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ’NDE VANGÖLÜ SAHİLİ TEMİZLENDİ

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ’NDE VANGÖLÜ SAHİLİ TEMİZLENDİ

İpekyolu Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında İskele Sahili'nde kıyı temizliği yaptı.

ABONE OL
17 Eylül 2022 19:34
DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ’NDE VANGÖLÜ SAHİLİ TEMİZLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahil temizliğine İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, belediye birim amirleri, Kızılay Van Şubesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri, ile gönüllü vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.İpekyolu Belediyesi Van Gölü’nün ve kıyılarının gelecek nesillere temiz bir şekilde ulaşması amacıyla farkındalık yaratmak için Dünya Temizlik Günü’nde ‘Sen, ben, hepimiz! Temiz bir İpekyolu için aramızda ol!’ sloganıyla İskele sahilinde kıyı temizliği yaptı.

Dünya Temizlik Günü ile ilgili temizlik çalışmaları esnasında bir değerlendirmede bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Bugün İpekyolu Belediyemiz, Kızılay Van Şubesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ve gönüllü hemşehrilerimiz ile Dünya Temizlik Günü’nde İskele Sahili kıyısında temizlik faaliyetleri yürütüyoruz. Van Gölü hepimizin Van Gölü’nü korumamız gerekiyor. Bu anlamda da gerek Sayın Cumhurbaşkanımız gerek Çevre, Şehircilik Bakanımız bir çok tedbir alarak yürürlüğe koydu. Bugünde biz bu farkındalığı arttırmak, Van Gölü’nü temizlemek, Van Gölü’ne sahip çıkmak amacıyla tüm gönüllülerimizle, belediye çalışanlarımızla birlikte bir temizlik faaliyeti yürüttük. Maalesef üzüntü verici bir şekilde çöp çıktığını gördük. Hemşehrilerimize buradan bu vesileyle Van’ı ve Van Gölü’nü temiz tutmaya ve tüm Dünya’ya tanıtmaya davet ediyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Belediyemiz, çoğu insan kaynaklı olan çevre ve deniz kirliliği sorunları hakkında farkındalık oluşturmak, çevre bilincinin gelişimine katkıda bulunmak, bizleri, dünyamızı ve tüm canlıların geleceği için düşünceye sevk ederek önlem almaya yönlendirmek için çevreye özel belirli gün ve haftalar düzenlenmeye devam edecek.” dedi.İpekyolu Belediyesi ilerleyen günlerde de, özel gün ve haftalar dolayısıyla çoğu insan kaynaklı olan çevre ve deniz kirliliği konusunda farkındalık oluşturarak herkesi duyarlı olmaya davet etmeye devam edecek.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.