DOLAR 32,2917 0.12%
EURO 34,8482 0.03%
ALTIN 2.413,300,18
BITCOIN 2051807-1,22%
Van

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kooperatif market sayısını 3 bine çıkaracağız
  • Vanbasınhaber
  • Genel
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kooperatif market sayısını 3 bine çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kooperatif market sayısını 3 bine çıkaracağız

Kütahya'daki 30 Ağustos etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek" diyerek ucuz ürünlerin satıldığı Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait market sayısını süratle 3 bine çıkaracaklarını söyledi.

ABONE OL
29 Ağustos 2022 20:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kooperatif market sayısını 3 bine çıkaracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları nedeniyle Kütahya’da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait market sayısını 3 bine çıkaracaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:”Türkiye’yi dünyanın en stratejik ülkelerden biri haline getirdik. Son dönemde milletimizin canını yakan bazı sıkıntılar var ama bu dünyanın da sorunu.
AVRUPA’DA MARKET RAFLARI BOŞ’
Tüm gelişmiş ülkelerin böyle bir sorunları yokmuş gibi davrandığına bakmayın. Bak doğalgaz bulamıyorlar… Marketlerin rafları Avrupa’da boş.
MARKET SAYISINI 3 BİN ÇIKARACAĞIZ’
Biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile vatandaşa daha ucuz ürünler satmaya başladık. Bu artarak devam edecek. Market sayısını 3 bine çıkaracağız. Vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek. Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin ve politikaların günlük hayattaki yansımalarını daha iyi göreceğiz. Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum.”

Yenişafak

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.