DOLAR 32,5633 0.01%
EURO 34,9297 0.07%
ALTIN 2.432,090,10
BITCOIN %
Van
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bakan Nebati açıkladı: Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışı tekrar başlıyor
  • Vanbasınhaber
  • Ekonomi
  • Bakan Nebati açıkladı: Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışı tekrar başlıyor

Bakan Nebati açıkladı: Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışı tekrar başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısında, et ve süt üreticilerinin maliyetlerinin azaltılmasını teminen Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından uygun fiyatlı arpa ve mısır satışının tekrar başlaması yönünde karar alındığını açıkladı.

ABONE OL
6 Ekim 2022 10:11
Bakan Nebati açıkladı: Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışı tekrar başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, et ve süt üreticilerine önemli mesajlar verdi. Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısına ilişkin açıklamada bulunan Bakan Nebati “et ve süt üreticilerimizin maliyetlerinin azaltılmasını teminen Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından uygun fiyatlı Arpa ve Mısır satışının tekrar başlaması kararlaştırılmış ve alınabilecek ilave tedbirler değerlendirilmiştir” dedi.
Bakan Nebati’nin açıklamaları şöyle:
Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantımızı Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci , Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş ve komite üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdik.Toplantı kapsamında, et ve süt üreticilerimizin maliyetlerinin azaltılmasını teminen Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından uygun fiyatlı arpa ve mısır satışının tekrar başlaması kararlaştırılmış ve alınabilecek ilave tedbirler değerlendirilmiştir.
Yenişafak

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r