DOLAR 32,5502 0.13%
EURO 35,0095 -0.09%
ALTIN 2.437,130,07
BITCOIN 20977030,25%
Van
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

AYDIN: HEPİMİZİN GAYRETİ HEMŞEHRİLERİMİZİ MUTLU ETMEK

AYDIN: HEPİMİZİN GAYRETİ HEMŞEHRİLERİMİZİ MUTLU ETMEK

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kırsal ve merkez mahallelerinde hemşehrileriyle buluşan Başkan V. Aydın, “Gayretimiz hemşehrilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
13 Haziran 2022 20:36
AYDIN: HEPİMİZİN GAYRETİ HEMŞEHRİLERİMİZİ MUTLU ETMEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, ilçenin dört bir yanına yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Aydın, bu kapsamda İpekyolu’na bağlı nüfus bakımından en büyük Mahallelerden olan Karşıyaka mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile gerçekleşen ziyarette Aydın, hem İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan hizmetler anlatarak yeni planlamaları bölge halkıyla istişare etti hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın, mahalleli ile yapılan toplantının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karşıyaka’da yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

AYDIN, MAHALLELİYLE İSTİŞARELERDE BULUNUYORUZ.
Aydın, mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirterek söz konusu ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Aydın: “İlçemizde 50 mahallemiz var. Fırsat buldukça köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, yapılması gereken işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu buluşmalarımız neticesinde de İpekyolu Belediyesi olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Bugüne kadar İpekyoluna güzel hizmetler gerçekleştirildi, bundan sonra da yine halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden tüm hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum.”

HEPİMİZİN GAYRETİ HEMŞEHRİLERİMİZİ MUTLU ETMEK İÇİN
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, bütün mahallelerde belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydettiği sözlerini şöyle tamamladı: “Şu anda da Karşıyaka Mahallemizdeyiz. Fen İşleri ekiplerimizin burada yürüttüğü yol yapım çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Bizlerin de mahalle sakini vatandaşlarımızın da tüm gayreti buralardaki hemşehrilerimizin mutluluğu. Bunu sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.