DOLAR 32,5503 -0.02%
EURO 34,9162 0.06%
ALTIN 2.426,17-0,15
BITCOIN %
Van
14°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Projelerini Açıkladı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Projelerini Açıkladı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, 31 Mart yerel seçimler öncesinde projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı.

ABONE OL
17 Şubat 2024 20:11
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Projelerini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, 31 Mart yerel seçimler öncesinde projelerini basın ve kamuoyuyla paylaştı. Arvas, “Büyükşehir Belediye Başkan’ı olarak hizmet etmek nasip olursa, Van’ı beş yılda hızlıca dönüştüreceğiz. Van bizim evimizdir. Ev halkı olarak bunu birlikte yapacağız. Asla aldanmayacağız, aldatmayacağız. Herkesin Belediye Başkanı olacağız” dedi.AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, 31 Mart seçimleri öncesi projelerini kamuoyuna tanıttı. Uygulama Otelinde düzenlenen projelerin lansman toplantısına AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, İl Başkanı Emre Güray, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, belediye başkanları, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşan ilk olarak konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “1 ay önce büyükşehir belediye başkan adayımızı, 15 gün önce de ilçe belediye başkan adaylarımızı belirledik. O günden sonra kapı kapı ‘durmak yok çalışmaya devam’ düsturuyla devam ettik. Van hizmet belediyeciliğini hak ediyor. Bu düsturla hareket ederek liyakatli kadrolarla, işinin ehli belediye başkan adaylarıyla Van’ı hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. İnanıyoruz, güveniyoruz. Van Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Abdulahat Arvas Bey birazdan projelerini açıklayacak. Bu projeler ayakları yere basan projeler. Bu projelerin her biri hükümetimizin katkılarıyla yerel yönetimlerimizin liyakatli kadrolarıyla gerçekleştirilecek projelerdir” dedi.

“KENDİMİZE İNANIYORUZ, GÜVENİYORUZ”
Van’ı marka şehri yapmak istediklerini kaydeden Başkan Güray, “Van’ı marka şehir haline getirmek istiyoruz. 20 yıldır Van’ı AK Parti belediyesi ile buluşturma özlemini hissediyoruz. Kendimize inanıyoruz, güveniyoruz. Kadrolarımızla, projelerimizle hizmeti en iyi şekilde taşıyacağız. Daha önce milletvekilliği yapıp Van’ı mecliste temsil eden Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Abdulahat Arvas gibi bir kıymetimiz, tecrübemiz var. Van’ın birçok sorunuyla hemhal olmuş, çözüm noktasında da gerekli tecrübenin kendisinde olduğuna inandığımız bir adayımız var. Van’ı Orta Doğu’nun marka şehri yapacak projelerle, büyükşehir olmak üzere 13 ilçeyi AK Belediyecilik ile buluşturacağız. Biz seçime hazırız. Elbette partimizde ayrılıklar, kırgınlıklar olabilir ama biz çok büyük bir aileyiz. Bizim yolumuz belli. Bu yoldan şaşmadan vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız” şeklinde konuştu.

“VAN, YEREL YÖNETİMDE EN GÜZEL HİZMETLERE LAYIK”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül de, Türkiye’de belediyecilik deyince akla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve 1994 ruhunun geldiğini ifade ederek, “Çöp, çukur, çamurun yaşandığı bir İstanbul’dan bugün dünyalar güzeli bir İstanbul’a gelindi. 1994’te Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı ile beraber Türkiye’de yerel yönetim anlayışı değişti. Demokrasi yerelde başlar. Yerelde başlayan bu demokrasi, Türkiye’nin her alanında gelişime katkı sağlar. Demokrasi yerelde başlar anlayışıyla bu seçime çok önem veriyoruz. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas da kendini iyi yetiştiren ve kente büyük hizmet eden birisi. Van’ımıza sizin desteğinizle çok güzel projeler yapacak. İnanıyorum ki AK Partili belediyecilikle Van’da, ‘Nerede kalmıştık’ diyeceğiz. Van buna layık. Van, yerel yönetimde en güzel hizmetlere layık. İnşallah en güzel sonuçları alacağız” diye konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZİN TALEPLERİ PUSULAMIZ OLACAKTIR”
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise, ‘Yeni Yüzyılda, Yeni Van’ sloganı ile projelerini 7 ana başlıkta topladıklarını belirterek, “Bu çalışmaları yaparken ilk önce hemşerilerimizin sesine kulak verdik, her daim hemşerilerimizin talepleri pusulamız olacaktır. Sonra Van’a ve Vanlılara yakışır ulaşımı, altyapısı, tarımı, turizmi, kültürü, kentsel dönüşüm, spor altyapısı ve sosyal belediyeciliği ‘Yeni Bir Van’ için çözümler ürettik. Yunus Emre’nin ‘Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik’ anlayışla Van’ın bir evladı, bu şehrin sevdalısı olarak siz değerli hemşerilerimiz ile dua ve destekleri ile kazanırsak, el ele gönül gönüle hep birlikte Van’ımızı layık olduğu noktaya inşallah taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ”
Başkan Arvas, Van’ın hak ettiği yerde olması için gece-gündüz çalışacaklarının altını çizerek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Büyükşehir Belediye Başkan’ı olarak hizmet etmek nasip olursa, Van’ı beş yılda hızlıca dönüştüreceğiz. Van bizim evimizdir. Ev halkı olarak bunu birlikte yapacağız. Asla aldanmayacağız, aldatmayacağız. Herkesin Belediye Başkanı olacağız. Allah nasip ederse arkadaşlarımız ile 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle durmaksızın hizmet üretecek, problemleri hızla çözüme kavuşturacağız. Belediye Başkanlarımız ile çok çalışacağız geceyi gündüzümüze katacağız ve birlikte Van’a 20 yıl sonra güzel bir hikâyede biz yazacağız. AK Parti teşkilatlarımızla, kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz, engellilerimiz ve tüm hemşerilerimiz ile yeni bir dönemi başlatacağız”

Konuşmaların ardından toplantı, 24 projenin tanıtılması ile sona erdi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r