DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8075 0.19%
ALTIN 2.488,140,16
BITCOIN 21173523,62%
Van
15°

AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Yaser Hacımustafaoğlu Vanspor’da

Yaser Hacımustafaoğlu Vanspor’da

Van'ın tek profesyonel takımı Vanspor, bir yandan lige sıkı bir şekilde hazırlanırken, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Lig hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Van temsilcisi, son olarak Kırklarelispor forması giyen Yaser Hacımustafaoğlu'nu kadrosuna kattı.

ABONE OL
24 Mart 2024 23:16
Yaser Hacımustafaoğlu Vanspor’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Pendikspor’dan kaleci Haydar Yılmaz, İstanbulspor’dan Sabit Hakan Yılmaz, Niğde Anadolu FK’dan Ümit Karaal ve 1461 Trabzon FK’dan Erkul Küçük’ü kadrosuna katan Kırmızı- Siyahlılar, son olarak Kırklarelispor forması giyen Yaser Hacımustafaoğlu’nu kadrosuna kattı. Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda Ankara Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdüren Van temsilcisi, lige iyi başlamak istiyor. Yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından, daha önce görüştüğü tipobet futbolcuları renklerine bağlayan Van temsilcisi, spor kamuoyunun yakından tanıdığı futbolculardan, Haydar Yılmaz, Sabit Hakan Yılmaz ve Erkul Küçük’ün ardından, başarılı forvet Yaser Hacımustafaoğlu’nu kadrosuna kattı. Dış transferde daha önce Furkan Saki, Muhammed Ali Doğan ve Mustafa Aydın’ı kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Haydar Yılmaz, Sabit Hakan Yılmaz, Erkul Küçük ve Yaser Hacımustafaoğlu’nu renklerine bağladı. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Van ekibi, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Yeni transfer edilen futbolcuların da takıma katılmasıyla lige aralıksız bir şekilde hazırlanan Van temsilcisi, bu sezon başarılı bir grafik çizmeyi hedefliyor. Kamp çalışmaları kapsamında 2-3 hazırlık maçı daha yapması beklenen Vanspor’un, son eksikliklerini gidererek, Pazarspor ile oynayacağı ilk lig maçını kazanarak, lige iyi giriş yapmak istiyor. Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Bir dönem kulübümüzde de forma giymiş başarılı forvet oyuncusu Yaser Hacımustafaoğlu yeniden armamız için mücadele edecek. Kulübümüz Yaser Hacımustafaoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı” ifadelerine yer verildi.

YASER HACIMUSTAFAOĞLU KİMDİR?

1991 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Yaser Hacımustafaoğlu, futbola Kartalspor altyapısında başladı. Bir dönem Küçükçemece forması giyen Yaser, tekrar futbola başladığı kulübe geri gördü. İki sezon Kartalspor’da top koşturan Yaser, daha sonra Kayserispor U21 takımının yolunu tuttu. Burada da 2 dönem top koşturan Yaser Hacımustafaoğlu, daha sonra Belediye Vanspor’a transfer oldu. Vanspor forması altında bir sezon top koşturan Yaser, daha sonra Anadolu Selçukluspor’a transfer oldu. Burada da bir sezon forma giyen Yaser, 1461 Trabzon FK’ya geçiş yaptı. Burada da bir sezon forma giyen Yaser, daha sonra Pendispor’a transfer oldu. Pendikspor’un ardından Manisa Büyükşehir Belediye, Manisa FK, Sakaryaspor, Altay Spor Kulübü ve son olarak Kırklarelispor forması giyen Yaser Hacımustafaoğlu, 2022-2023 futbol sezonu öncesi Vanspor ile sözleşme imzaladı. Futbol kariyerinde 268 resmi maça çıkan Yaser Hacımustafaoğlu, 80 gol atıp, 8 asist katkısında bulundu. 3 kırmızı kart, 43 sarı kart gören Yaser, 16 bin 269 dakika sahada kalmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Kırklarelispor formasıyla 21 maça çıkan Yaser Hacımustafaoğlu, 6 gol atarken, 742 dakika sahada kaldı.

BAŞKAN KIYAK, TEKNİK HEYETLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan, Vanspor Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak, Ankara Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor’u ziyaret ederek, burada teknik heyetle bir araya geldi. Vanspor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Kıyak, sezon öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.