DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,1004 -0.1%
ALTIN 2.298,510,94
BITCOIN 22763680,69%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

VASKİ ‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

VASKİ ‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, kurumda görevli kadın personellerle bir araya gelerek ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

ABONE OL
8 Mart 2022 12:49
VASKİ ‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlik düzenledi. VASKİ Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, VASKİ Genel Müdür Yardımcıları Abdulvahap Gezgen, Emre Eşme, Kemal Balkış, Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanı Hülya Talay ve kadın personeller katıldı. Düzenlenen etkinlikte günün anlam önemi dolasıyla pasta kesilirken, kadın personellere karanfil takdim edildi.

Burada günün anlam ve önemine ilişkin konuşan VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, toplumun ve aile birliğinin en önemli yapı taşı olan kadınların her alanda önemli rol üstendiğini kaydetti.Genel Müdür Kaplan, devamında sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün kadınlar sadece bir anne bir eş olarak değil, iş hayatının ve toplumsal yaşamın en önemli figürü olmuştur. Toplumsal olarak kadınlarımız daima özverinin, sevginin kaynağı olmuş, tüm zorluklar karşısında fedakârlığını esirgememiş, siyasi, sosyal hayatın geliştirilmesinde ve ekonomik alanda önemli rol üstlenmiştir. Dolasıyla günümüzde de kadınlarımızın, devletimizi ve milletimizi ileriye taşıyacak her konuda katkıları oldukça önem arz etmektedir. Bu vesileyle fedakâr ve cefakâr şehit ve gazilerimizin eş ve anneleri başta olmak üzere sosyal hayatın temel taşı olan tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.