DOLAR 32,5269 0.15%
EURO 34,7543 -0.08%
ALTIN 2.486,701,01
BITCOIN 20703354,15%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vanspor’da, Ferhat Kıyak dönemi

Vanspor’da, Ferhat Kıyak dönemi

Yeni sezonda TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, yaptığı son olağanüstü kongre ile yeni yönetimini oluşturdu. Kırmızı siyahlı kulüpte Feyat Kıyak dönemi başladı.

ABONE OL
2 Ağustos 2022 01:45
Vanspor’da, Ferhat Kıyak dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, Vanspor geçici Kulüp Başkanı Yavuz Kuşan, Vanspor Başkan Adayı Feyat Kıyak, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Dernekler Federasyonu eski Başkanı Fevzi Donat, eski Asbaşkan Akın Dinçer, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyet başkanlığına Fuat Yaşar Atan seçilirken, üyeliklere ise Servet Aktaş ve Emrah Borazan oy birliği ile seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden genel kurul, yönetim kurulu ve mali raporun okunması ve ibrasıyla sürdü. Bazı üyeler gelir gider ve denetim kurulu raporlarına itirazda bulundu.

Daha sonra yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Divan heyetine tek liste sunuldu.

Feyat Kıyak başkanlığında yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri tek liste halinde seçildi.

Feyat Kıyak’ın asil yönetiminde Özkan Kara, Veysel Ürüm, İsmail Ayaz, Fatih Sarp, Mehmet Kızıloğlu, Şahin Özant, Yasin Ertürk, Okan Çiftçi, Çetin Ebinç, Erol Temel, Harun Şevgin, Abdulcabbar Horoz, Vedat Dursun, Fatih Kaya, Mert Altaylı, Yalçın Laçin, Ahmet Hüseyin Koyuncu, Sıracettin Ünlü, Özgür İreç İlhan, Gökhan Hanoğlu yer aldı.

Yedek yönetimde ise, Hasan Kara, Vedat Dursun, Orhan Kızıloğlu, Zahit Bulut, Seyfettin Bayram, Ümit Teymur, Nihat Kartal, Sadrettin Köseoğlu, Nizamettin Kutul, İlyas Işıkçı, Yavuz Sağdinç, Serdar Kaya, Mazlum Sürme, Orhan Tolga, Bülent Kara, Ferit Şata, Musa Kaya, Metin Doğrul, Nurhan Dayan, Zeki Güneş ve Ergin Çiftçi yer aldı.

Denetim kurul asil Yılmaz Kılıç, Mehmet Yıldız ve Kurtuluş Ayaz’dan oluşurken, denetim kurulu yedekte ise Eray Çelik, Mehmet Naci Çiftçi ve Mert Öngün yer aldı.

Disiplin kurul asil Fırat Keskin, Sinan Taş ve Rıdvan Akman’dan oluşurken, yedek disiplin kurulunda ise Murat Kartal, Yunus Akman ve Serdar Selçuk yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.