DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,430,93
BITCOIN 22857151,16%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

VAN’DA OTOBÜSTE FENALAŞAN YOLCU HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

VAN’DA OTOBÜSTE FENALAŞAN YOLCU HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Van Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü Gökhan Ermiş, seyahat halinde fenalaşan kadın yolcuyu güzergahından çıkarak hastaneye ulaştırdı.

ABONE OL
22 Temmuz 2022 18:49
VAN’DA OTOBÜSTE FENALAŞAN YOLCU HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesine ait 121 numaralı Edremit – TOKİ otobüsünde seyahat eden bir kadın aniden fenalaştı. Kadının fenalaşması üzerine otobüste seyahat eden diğer yolcular kadına müdahalede bulunarak otobüs şoförüne haber verdi. Kadının baygınlık geçirdiğini gören şoför güzergâhından çıkarak hastanenin yolunu tuttu. İçindeki yolcularla birlikte hızla Van Bölge ve Araştırma Hastanesine giden şoför hastayı kısa sürede sağlık görevlilerine teslim etti. Bir sürede hastane önünde bekleyen şoför hastanın durumunun iyiye gitmesi üzerine hastaneden ayrıldı. Şoförün bu davranışı hem diğer yolculardan hem de hastane de bulunan vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Yaşananları insanlık namına yaptığını belirten otobüs şoförü Gökhan Ermiş Büyükşehir Belediyesi şoförleri olarak bu tür olaylara karşı eğitim aldıklarını söyleyerek hastaya acil şifalar diledi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.