DOLAR 32,5983 0.37%
EURO 34,7986 0.17%
ALTIN 2.493,880,39
BITCOIN 21111815,50%
Van
12°

AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

VAN’DA NİSAN AYINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

VAN’DA NİSAN AYINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Van Büyükşehir Belediyesi, dünden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle aralıksız çalışıyor. 100'lerce araç ve personelle karla mücadele çalışması yapan ekipler, gece boyu küreme-tuzlama yaparken, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kaldırım temizleme ve kapalı mahalle yollarını açmak için yoğun mesai harcıyor.

ABONE OL
1 Nisan 2023 16:21
VAN’DA NİSAN AYINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteorolojik uyarıları dikkate alarak tüm tedbirlerini önceden alan Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dünden bu yana aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı tüm ekipleri teyakkuza geçirdi. Kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçen ekipler, ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması ve vatandaşların herhangi bir mağduriyetle karşılaşmaması için var gücüyle çalışıyor.
Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı koordinasyonunda geceli gündüzlü çalışan ekipler, şehir merkezinde yaya yolu ve kaldırımları mini loderlerle temizlerken, ana caddelerdeki kar temizleme çalışmasında ise 10’larca iş makinası görev alıyor.
Ayrıca kırsalda da etkili olan kar yağışı nedeniyle Başkale, Bahçesaray, Edremit, Çatak, İpekyolu, Muradiye, Tuşba, Özalp ve Saray ilçelerine bağlı 55 Mahalle ve 28 mezra yolu ulaşıma kapandı.Kapalı yolların ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar aralıksız bir şekilde sürerken, kent genelinde kar yağışının etkisini yitirmesi bekleniyor.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.