DOLAR 32,5817 0.32%
EURO 34,8340 0.21%
ALTIN 2.507,750,95
BITCOIN 20969291,94%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

VAN’DA KARLA MÜCADELE MESAİSİ BAŞLADI

VAN’DA KARLA MÜCADELE MESAİSİ BAŞLADI

Van Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan kar yağışı sonrası mahalle yollarında karla mücadele çalışması yaptı.

ABONE OL
7 Aralık 2022 19:08
VAN’DA KARLA MÜCADELE MESAİSİ BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van’ın İpekyolu ilçesinde etkili olan kar yağışıyla birlikte harekete geçen Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçeye bağlı Ortanca Grup Mahalle yolunda kar temizleme çalışması yaptı. Sabahın erken saatlerinde çalışmalarını başlatan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yer yer 20 santimetreye ulaşan karı temizledi. Grup yolunda bulunan Ortanca, Köşebaşı, Beşçatak, Gövelek, Arıtoprak ve bağlı mezra yolları temizlenerek ulaşıma açıldı.

Yılın ilk karının yağdığını belirten Gövelek Mahallesi sakinlerinden Recep İnceoğlu, “Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında Büyükşehir Belediyesi ekipleri yollarımızı temizliyor. Yollarımız genelde zamanında açılıyor. Öğrencilerimizin mağdur olmaması için büyük bir hassasiyet gösteriliyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.Karla mücadele hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yaklaşık 600 personel ve 300 iş makinası karla mücadele çalışması yürütecek.Yapılan çalışma ile 13 ilçede kapalı mahalle ve mezra yolu kalmadı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.