DOLAR 32,3904 0.21%
EURO 35,1035 -0.03%
ALTIN 2.325,020,25
BITCOIN 2280357-0,35%
Van

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Van’da Hıdırellez Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Van’da Hıdırellez Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Hıdırellez şenlikleri, vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı.

ABONE OL
5 Mayıs 2022 22:38
Van’da Hıdırellez Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baharın müjdecisi olan Hıdırellez Akköprü Parkı’nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkuyla kutlandı. Şenlikte özellikle çocuklar arasında ip çekme, ağızda kaşık ile yumurta taşıma, çuval ve mendil kapma yarışları unutulmaz anlara sahne oldu. Sevilen şarkıcı Elif Abalı ve Ferhat Tok’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde Hıdırellez şenliğinde vatandaşlar doyasıya eğlendi.


“HERKES EĞLENEREK BAHARIN GELİŞİNİ KUTLUYOR”
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın şenliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Coşkulu bir kalabalık eşliğinde hemşehrilerimiz baharın gelişini kutluyor. Yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesinin yanı sıra insanlara doğayı sevdirmek gibi yönleri de olan Hıdırellez Günü’nün ülkemize, sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.