DOLAR 32,5925 0.32%
EURO 34,6801 -0.19%
ALTIN 2.525,491,67
BITCOIN 1961119-2,01%
Van
15°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VAN’DA BÖLGENİN İLK SUTOPU TAKIMI KURULDU

VAN’DA BÖLGENİN İLK SUTOPU TAKIMI KURULDU

Van Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü, Doğu Anadolu bölgesinin ilk su topu takımını kurdu.

ABONE OL
7 Temmuz 2022 14:02
VAN’DA BÖLGENİN İLK SUTOPU TAKIMI KURULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentte gençlere yönelik birçok spor dalında önemli başarılara imza atan Van Büyükşehir Belediyesi, sporun ve sporcunun gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Bünyesinde futbol, basketbol, voleybol, dağcılık, tekvando gibi birçok spor dalını barındıran Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, bünyesinde yeni bir spor dalı daha açtı.Doğu Anadolu Bölgesinde bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Spor Kulübü erkek su topu takımını kurdu.
Deneyimli sutopu antrenörü İranlı Akbar Mirzamohammadi yönetiminde 15-19 yaş arası gençlerden oluşan sutopu takımı, antrenmanlarını Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle olimpik yüzme havuzunda gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Sevinç, spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’ya teşekkür etti.
Sevinç, su topunu kentte ve bölgede geliştirmek istediklerini ifade ederek takımında yer almak isteyenleri kulübe davet etti.
Küçüklüğünden bu yana spora ilgisinin olduğunun anlatan takım sporcusu Sadık Buğrahan (15) ise çalışmaların olumlu yönde olduğunu ifade ederek liglere katılarak en iyi başarıyı elde etmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sutopu takımı, Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından belirlenecek müsabaka takvimin ardından mücadele edeceği liglerde müsabakalarına başlayacak.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.