DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20725110,77%
Van
15°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

VAN’DA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

VAN’DA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Van Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Van Şubesi’nin ortak çalışmasıyla düzenlenen bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Mehmet Fatih Çelikel’in katılımıyla gerçekleştirilen bisiklet turu eski Emniyet Müdürlüğü Kavşağında başladı.

ABONE OL
22 Mayıs 2022 16:43
VAN’DA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağımlılıklarla mücadeleye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Yeşilay Cemiyeti tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi. Van’da da Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlik yoğun katılımla gerçekleşti. 300 bisikletçinin yaklaşık 8 kilometrede pedal çevirdiği tur, Kaleyolu Caddesinden başlayarak, büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan Sahil Yolu’ndan devam etti. Eminpaşa Mahallesindeki Fidanlık Millet Bahçesinde son bulan bisiklet turuna katılanlara, burada Büyükşehir Belediyence ayran aşı ve çeşitli ikramlar verildi.

Bisiklet turunu tamamlayan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, kentte sosyal ve kültürel etkinliklerin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Pandemi nedeniyle ara verilen sosyal aktivitelerin yoğun bir şekilde sürdüğünü vurgulayan Genel sekreter Çelikel, “Bugün pedal çevirmeye gönül vermiş 300’ü aşkın hemşerimizle birlikte 8 kilometrelik parkurda pedal çevirdik. Köklü bir geçmişe sahip Yeşilay’ımız bugün Türkiye ve dünyada bağımlılıkla mücadele farkındalık oluşturmak adına etkinlik düzenledi. Etkinliği çok kıymetli bulduğumuz için Van Büyükşehir Belediyesi olarak destek verdik. Her yaş grubundan insanımızın katıldığını görmek bizi mutlu etti. İnşallah bundan sonra da bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Yeşilay Bölge Koordinatörü Hakan Durgun ise etkinliği sağlıklı bir yaşam için gerçekleştirildiğini ifade ederek, etkinliğe katkı sağlayan Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.Etkinlik, Fidanlık Millet Bahçesi Yerleşkesinde yapılan yarışmalar, canlı müzik ve halaylar eşliğinde son buldu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.