DOLAR 32,6681 0.57%
EURO 35,0338 0.22%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20369231,45%
Van
11°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VAN HEYETİNDEN BAKAN KURUM’A ZİYARET

VAN HEYETİNDEN BAKAN KURUM’A ZİYARET

Vali Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Van Milletvekilleri ile birlikte Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.Ziyarette Van’daki çalışmalar hakkında bilgi verilirken, Bakan Kurum’a talepler iletildi.

ABONE OL
25 Mart 2022 18:51
VAN HEYETİNDEN BAKAN KURUM’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Kurum ile yapılan toplantıda Büyük Şehir Belediyesinin İmar Yönetmeliği onaylandı. Van Gölü Havzası Koruma statüsü çalışmalarının devam etmesi için Bakan Kurum destek sözü verdi. Ayrıca Edremit, Tuşba ve İpekyolu ilçelerindeki millet bahçelerindeki çalışmalarına destek verileceği belirtildi.

Van’ın en önemli değeri olan Van Gölü’nün dip çamur temizliği için 5 milyon TL ek ödenek verildi. Edremit Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Alanına onay çıktı. İlçe belediyelerine çöp konteyneri, hibe ve kredi destekleri verilecek.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyarette Van’ın taleplerini ilettiklerini belirterek, “Sayın Bakanımız, taleplerimize her zaman olduğu gibi bu ziyaretimizde de destek verdi. Ayrıca Van’ın en önemli sorunu olan çevre yolunda gelinen son aşama için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyarette Ak Parti Van Milletvekilleri İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, kaymakamlar, Van’ın ilçe belediye başkanları ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Van İl Müdürü hazır bulundu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.