DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,290,20
BITCOIN 22971372,41%
Van

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

VALİ BİLMEZ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE VEDA ETTİ

VALİ BİLMEZ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE VEDA ETTİ

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, veda ziyaretleri kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve personeliyle vedalaştı.

ABONE OL
16 Mayıs 2022 20:05
VALİ BİLMEZ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE VEDA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ankara’ya Başmüfettiş olarak atanan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez veda ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Büyükşehir Belediyesi idarecileri ile bir araya gelen Vali Mehmet Emin Bilmez, görev süresi boyunca Van’da çok güzel anılar biriktirdiğini ifade etti. Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Bilmez, Belediyede en önceliklerinin şeffaflık ilkesi olduğunu ve gönül rahatlığıyla görevi devredeceğini belirtti. Sohbet havasında geçen veda toplantısının ardından helallik alan Bilmez, Daire Başkanlarıyla tokalaşarak Büyükşehir Belediyesinden ayrıldı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.