DOLAR 32,5054 0.15%
EURO 34,6442 0.25%
ALTIN 2.494,310,33
BITCOIN 1974555-2,56%
Van
11°

AÇIK

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TUŞBA BELEDİYESİ’NİN, ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TUŞBA BELEDİYESİ’NİN, ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi, tahrip olan yollarda başlattığı asfalt yama ve kilit parke taşı yol iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ABONE OL
23 Ağustos 2022 19:56
TUŞBA BELEDİYESİ’NİN, ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe genelinde gerek bölgede ağır geçen kış şartları gerekse bazı kurumların yürüttüğü yer altı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yolların bakım onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hafta sonu olmasına rağmen belirlenen program dahilinde hummalı bir çalışma yürüten belediye ekiplerini Başkan Yardımcısı Azad Gülengül ile birlikte ziyaret eden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Halkın istek ve beklentilerini bir bir gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Akman, Tuşbalıların yüzünü güldürecek çalışmaları yaz mevsimi boyunca sürdüreceklerini vurguladı. Tuşba Belediyesi olarak belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini de anlatan Başkan Akman, “Önceliğimiz trafik yoğunluğunun fazla olduğu ana arterler ile minibüs ve otobüs güzergahları oldu. Halkın konforlu bir yolculuk yapmasını, ilçenin değişimine ve gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Tuşba Belediyesi olarak bütün yükümlülüklerini aksatmadan yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Akman, “Durmuyoruz, taş üstüne taş koyuyoruz. Yapmış olduğumuz asfalt yama ve kilit parke taşı çalışmalarımızla hemşerilerimizin güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde evlerine gitmelerini amaçlıyoruz. Yollarımızı tek tek elden geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.