DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22750060,54%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, okulların açıldığı ilk günde ders başı yapan öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

ABONE OL
12 Eylül 2022 20:37
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hizmet ve projelerinde çocuklara ve eğitime özel bir yer veren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 2022-2023 eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Merkez mahallelerdeki okulların bahçe ve çevre temizliğini günler öncesinde yaptırarak çehresini değiştiren Başkan Akman, diğer taraftan da öğrencilere yaptığı desteklerle onların yüzlerini güldürdü.

Sabah saatlerinde Karaağaç Mahallesi’ne giden Başkan Akman, ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrencilere, okul çantası, beslenme çantası, çizgili ve çizgisiz defter, kalem, silgi, kalemtraş ve kuru boya gibi malzemelerden oluşan kırtasiye seti dağıttı. Aynı zamanda eğitimci olan Başkan Akman, “Çocuklara ve çocukların eğitimine yapılan desteğin geleceğe yapılan önemli bir yatırımdır. Bu bilinçle çocuklarımızın eğitimine imkanlarımız dahilinde desteklerimizi aksatmadan sürdürüyoruz” diye konuştu.

Ders zilinin çalmasıyla birlikte Belediye Başkanı Salih Akman’ı karşılarında gören minik öğrenciler, kısa süre bir şaşkınlık yaşasalar da kırtasiye setinin dağıtılmasıyla birlikte çocukların yüzlerindeki şaşkınlık yerini mutluluğa bıraktı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.