DOLAR 32,3203 0.2%
EURO 35,1188 -0.04%
ALTIN 2.293,120,70
BITCOIN 22941281,95%
Van

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ‘MOBİL KUAFÖRLÜK’ HİZMETİ

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ‘MOBİL KUAFÖRLÜK’ HİZMETİ

Sosyal belediyecilik alanında bir çok yenilikçi projeye imza atan Tuşba Belediyesi, şimdi de hayata geçirdiği ‘Mobil Kuaförlük’ projesi ile kuaför ve berber imkanı kısıtlı olan mahallelere giderek hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor.

ABONE OL
6 Nisan 2022 10:34
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ‘MOBİL KUAFÖRLÜK’ HİZMETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dar gelirli aileler başta olmak üzere; yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak çalışmalar yapan Tuşba Belediyesi, vatandaşların gönlüne dokunmaya devam ediyor. Sosyal hizmet ağını her gün biraz daha genişleten Tuşba Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Mobil Kuaför’ projesi ile berber ve kuaförlük hizmeti daha kısıtlı olan kırsal mahalleler başta olmak üzere ilçenin her noktasına ulaştırıyor.

Belediye Başkanı Salih Akman’ın direktifleri ile ilk olarak Şemsibey Mahallesi’ne giden ‘Mobil Kuaför’ aracı vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bir berber ve kuaför salonunda bulunması gereken tüm malzemelere sahip olan Mobil Kuaför aracında sunulan hizmetlerin tamamı hijyen koşullarına uygun olarak titizlikle yürütülüyor.

Mobil Kuaför aracının ilk olarak gittiği Şemsibey Mahallesi sakinleri, Mobil Kuaförlük hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Belediye Başkanımız Salih Akman’a verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çocuk, genç ve yaşlı herkes hijyen kuralları ile saç kesimi ve saç bakımı yapıyor. Rahatsızlığı ya da engeli bulunduğu için evden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara da bulundukları yerde hizmet veriyorlar. Ayağımıza kadar gelen bu güzel hizmetten dolayı başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz” dediler.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.