DOLAR 32,5941 0.28%
EURO 34,8188 0.07%
ALTIN 2.496,140,48
BITCOIN 20678643,85%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

Tuşba Belediyesi’nin, sosyal sorumluluk bilinci ile hayata geçirdiği ‘Evde Temizlik’ hizmeti kimsesiz yaşlılar, hastalar ve yardıma muhtaçların umudu oldu.

ABONE OL
5 Temmuz 2022 11:33
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuşba Belediyesi yaşanan Covid-19 pandemi dolayısıyla yaklaşık 2 yıldır ara verdiği kimsesiz yaşlılar, hastalar ve yardıma muhtaç vatandaşların ev temizliği hizmetini yeniden başlattı. Özellikle Kurban Bayramı öncesinde sosyal belediyecilik anlayışıyla tekrar hayata geçilen proje kapsamında ilçemiz genelinde belediyemiz ekiplerince benirlenen evlerden randevu alınarak evlerine gidiliyor. Kullanacakları temizlik malzemelerini yanlarında götüren Tuşba Belediyesi ekipleri, detaylı bir temizlik yapıyor. Evin camlarından yerlerine, koltuklarından banyosuna ve mutfağına kadar detaylı bir temizlik yapan ekipler, vatandaşların yalnız olmadıklarını gösteriyorlar.

Belediye Başkanı Salih Akman’ın direktifleri ile tekrar hayata geçirilen proje kapsamında kimsesiz yaşlılar, hastalar ve yardıma muhtaçların umudu olduklarını dile getiren yetkililer, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getirdiler. Yetkililer, “İhtiyaçlarını karşılayamayan kimsesiz yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik tekrar ücretsiz olarak ‘Evde Temizlik’ hizmeti vermeye başladık. Bu projemiz sayesinde birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın hayatı kolaylaşacak, yaşam kaliteleri yükselecek” dediler.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.