DOLAR 32,4539 0.12%
EURO 34,4861 -0.04%
ALTIN 2.474,13-0,35
BITCOIN 2059468-4,16%
Van

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, ‘BAYRAM TEMİZLİĞİ’

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, ‘BAYRAM TEMİZLİĞİ’

Daha temiz bir Tuşba için çalışmalarını aralıksız sürdüren Tuşba Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi başta ana cadde ve sokaklar olmak üzere detaylı bir ‘Bayram Temizliği’ başlattı.

ABONE OL
20 Nisan 2022 17:39
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN, ‘BAYRAM TEMİZLİĞİ’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adeta bir seferberlik ruhu ile startı verilen Bayram Temizliğini, 9 araç ve 28 personelle yürüten Tuşba Belediye ekipleri, bir yanda yolları vakumlu süpürme araçları ile süpürürken, bir yanda da tazyikli su ile cadde ve sokakları yıkıyor. Ramazan Bayramı’na kadar yıkama çalışmasını tamamlamayı planlayan Belediye ekipleri, bayramda tertemiz bir Tuşba hedefiyle çalışıyor.

Bediüzzaman Caddesi’nde yapılan temizlik çalışmalarını Başkan Yardımcısı Necati Yertürk ile birlikte yerinde inceleyen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını söyledi. Başkan Akman, “İlçemizde rutin olarak sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarına bayramın da yaklaşmasıyla birlikte daha da ağırlık verdik. Cadde ve sokaklarımızı yıkayarak daha temiz ve hijyenik bir hale getirmek istiyoruz. Bir nevi bayram temizliği yaparak, bu geleneğimizi de sürdürmüş oluyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.