DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 35,0364 -0.16%
ALTIN 2.324,580,23
BITCOIN 2270483-0,92%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

TIRMANIŞ ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR

TIRMANIŞ ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl Van’da düzenlenen Okul Sporları Sportif Tırmanış Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 2. gününde renkli görüntülerle devam etti.

ABONE OL
22 Mayıs 2022 20:07
TIRMANIŞ ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nden de 16 sporcunun Van için mücadele ettiği şampiyonayı izleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Van’ın bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmasının önemli olduğunu söyledi.
Tırmanışa katılan sporcuları da tebrik eden Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, “Dağcılık federasyonumuzla birlikte Van Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğümüzle ortak programımızda 12 farklı ilden 150 sporcumuzla Belediyemize ait Fidanlık Millet Bahçesi tesislerinde tırmanma şampiyonasını gerçekleştiriyoruz. Dün başladı gayet güzel sporun ruhuna uygun bir şekilde devam ediyor. Van’ımızın bu organizasyona ev sahipliği yapması bizler için kıymetli. İnşallah bundan sonraki yıllarda da devamını getireceğiz. Müsabakalar centilmence devam ediyor. Tesisimizin böyle bir organizasyonda değerlendirilmesi oldukça önemli. İnşallah bundan sonra da bu tür sportif faaliyetlerimiz yüzde 65’ine yakını 30 yaş altı olan genç nüfusa sahip ikimizde devam edecek. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da gençlerimizi burada ağırlamayı sürdüreceğiz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü görevine atanan Arif Özsoy ile birlikte bir süre sporcuları izleyen Genel sekreter Mehmet Fatih Çelikel daha sonra buradan ayrıldı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.