DOLAR 32,5267 0.21%
EURO 35,0177 0.5%
ALTIN 2.490,850,22
BITCOIN 20736011,86%
Van
14°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selçuk Bayraktar duyurdu: Kızılelma göklerde

Selçuk Bayraktar duyurdu: Kızılelma göklerde

Baykar’ın kendi öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma havalandı. Selçuk Bayraktar, Kızılelma'nın havalandığı anlara ilişkin videoyu sosyal medya hesabından "Daha fazla yerde tutamadık uçtu" notuyla paylaştı.

ABONE OL
14 Aralık 2022 21:04
Selçuk Bayraktar duyurdu: Kızılelma göklerde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma ayaklarını yerden kesti.

Önce koşu testine çıkan Kızılelma, ardından ilk uçuş için havalandı.

Bayraktar Kızılelma ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Türkiye’nin insansız savaş uçağı Kızılelma’nın ilk uçuşu gerçekleştirildi. Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, gelişmeyi ‘Daha fazla yerde tutamadık uçtu! Rabbimize şükürler olsun’ notuyla paylaştı.

“Daha fazla yerde tutamadık uçtu”

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Kızılelma’nın havalandığı anlara ilişkin videoyu Twitter hesabından paylaştı. Bayraktar paylaşımına ” Daha fazla yerde tutamadık uçtu! Rabbimize şükürler olsun…” notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Bayraktar Kızılelma’nın bir ay içinde havalanacağını belirterek, “Allah nasip ederse, bir ay içinde Kızılelma da havalanırsa olay farklı bir yöne gitmiş olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Yenişafak

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.