DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,040,25
BITCOIN 2281212-0,39%
Van

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKDAMAR ADASINI GEZDİ

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKDAMAR ADASINI GEZDİ

Van Büyükşehir Belediyesince ‘Özeliz Her Yerdeyiz’ sloganıyla düzenlenen yaz etkinlikleriyle özel gereksinimli çocuklar ve aileleri Akdamar Adası’nı gezdi.

ABONE OL
18 Ağustos 2022 11:51
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKDAMAR ADASINI GEZDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yaz etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Tarihi Akdamar Adası’nı gezen aileler, tarihe yolculuk yaptı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerle belirlenen noktalardan alınan özel gereksinimli çocuklar ve aileleri, Edremit Marinaya getirildi. Burada belediyeye ait deniz otobüsleri ile Akdamar Adasına taşınan aileler, tarihi adayı gezerek unutulmaz bir gün yaşadı. Aileleriyle bol bol fotoğraf çektiren özel gereksinimli çocuklar, yapılan etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Her hafta farklı engel grubundaki vatandaşların katılımıyla devam edecek olan etkinlikler yaz ayları boyunca devam edecek.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.