DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20917631,26%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar? Chelsea’yi satın almak isteyen Muhsin Bayrak ne iş yapıyor.

Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar? Chelsea’yi satın almak isteyen Muhsin Bayrak ne iş yapıyor.

Muhsin Bayrak kimdir, kaç yaşında? Son günlerde adı 'Chelsea'yi alacak' haberlerinde geçen Muhsin Bayrak kimdir? İddialara göre Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich’e teklif verdi.

ABONE OL
5 Mart 2022 22:04
Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar? Chelsea’yi satın almak isteyen Muhsin Bayrak ne iş yapıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları sonrası İngiltere’de yaptırıma uğrayan Chelsea’nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satma kararı almıştı.

İddialara göre Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich’e teklif verdi.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, Londra’da yatırımları bulunan Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Abramoviç’in satışa çıkardığı Premier Lig Kulübü Chelsea’yi almak için teklif verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Bayrak, “Roman Abramovich’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra’da dalgalandıracağız” dedi.

Abramovich, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Herhangi bir borcun ödenmesi gibi bir talebim yok. Bu benim için hiçbir zaman iş veya parayla ilgili olmadı. Tamamen futbol ve kulüp için duyduğum saf tutkuyla ilgiliydi. Ayrıca ekibime satıştan elde edilecek tüm gelirin bağışlanacağı bir hayır vakfı kurma talimatı verdim. Vakıf, Ukrayna’daki savaş kurbanlarının yararına olacak. Mağdurların acil ihtiyaçlarına yönelik kaynak sağlanmasının yanı sıra uzun vadeli toparlanma süreci de desteklenecek.” ifadelerini kullandı.

MUHSİN BAYRAK KİMDİR?

Muhsin Bayrak’ın ailesi Türkiye sanayisinin önemli iş insanlarından. Aslen Bitlisli olan Muhsin Bayrak, yüksek nüfus oranıyla Türkiye’nin en geniş ailelerinden biri olan Bitlisli Mutki Aşireti’nin lideri. 90’lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul’a göç eden Muhsin Bayrak, eğitimini burada tamamladı. İnşaat mühendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında kurduğu AB Grup Holding şirketiyle sektöre yenilik getirdi. Yurt dışında birçok şantiyesi bulunan Bayrak’ın, Türkiye’de yatırımları da hızla tamamlanıyor.Yunanistan’da elektrik santrali bulunan ve Atina Marinası’nı da inşaa eden Muhsin Bayrak, son olarak dünyaca ünlü ödüllü mimar Prof. Barbaros Sağdıç tarafından tasarlanan Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve’nin yanı sıra Türk bayrağı şeklinde inşa edilecek olan AB Grup Holding Teknoloji Üssü ile Bodrum Türkbükü’nde 150 milyon dolarlık yatırıma imza attı.

ntvspor

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.