DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062509-2,37%
Van
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MEB ve YÖK de duyurdu: Yarından itibaren maske zorunluluğu kaldırıldı

MEB ve YÖK de duyurdu: Yarından itibaren maske zorunluluğu kaldırıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, yarından itibaren eğitim kurumlarında öğretmen ve öğrencilerin maske takma zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.

ABONE OL
26 Nisan 2022 23:05
MEB ve YÖK de duyurdu: Yarından itibaren maske zorunluluğu kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğunun tümüyle kaldırıldığını duyurdu. Erdoğan, “Sadece toplu taşım araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına, vaka sayısı binin altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecek” ifadelerini kullandı.
YARINDAN İTİBAREN KALDIRILIYOR
Gelişme sonrası Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar da, yarından itibaren eğitim kurumlarında öğretmen, akademisyen ve öğrencilerin maske takma zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.Çeşitli temaslar için Bartın’da bulunan Bakan Özer, Valilik ziyaretinde yaptığı konuşmada, yarından itibaren okullarda öğretmen ve öğrencilerin maske takma zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.