DOLAR 32,6284 0.34%
EURO 34,8043 0.26%
ALTIN 2.491,66-0,30
BITCOIN 2112402-0,35%
Van
12°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kızılelma testlerini başarıyla tamamladı

Kızılelma testlerini başarıyla tamamladı

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA Taksi ve Koşu Testi'ni başarıyla tamamladı. Kızılelma'nın pistteki ilk görüntülerini Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar paylaştı.

ABONE OL
20 Kasım 2022 18:09
Kızılelma testlerini başarıyla tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Baykar tarafından kendi öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirilen ülkemizin ilk insansız savaş uçağı olarak görev yapacak olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirilme sürecinde önemli bir aşama başarıyla tamamlandı. Bayraktar KIZILELMA ilk Otomatik Taksi ve Koşu Testi’ni başarıyla geçti.

SELÇUK BAYRAKTAR YÖNETTİ

Bayraktar KIZILELMA, Tekirdağ, Çorlu’da bulunan AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’ne hafta başında intikal ettirildi. Burada önce emniyet bağları ile yapılan Otomatik Taksi Testleri başarıyla tamamlandı.

Bugün, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’ın yönettiği emniyet bağları olmadan gerçekleştirilen ilk Otomatik Taksi ve Koşu Testi başarıyla tamamlandı. Böylece Bayraktar KIZILELMA ilk uçuşuna bir adım daha yaklaşmış oldu.

yenişafak

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.