DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066877-0,41%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. AYDIN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. AYDIN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit ailelerini ziyaret etti.

ABONE OL
18 Mart 2022 21:05
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. AYDIN’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle şehitlerimizin ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Şehit aileleri ziyareti sırasında Kaymakam Aydın’a İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şamil Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Çakırtaş, Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Necmettin Akarslan ve İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Ali Şalem eşlik etti.

Kaymakam Aydın, bu anlamlı günün anısına Şehit J. Er Tayfun Gezer, Şehit Piyade Aydın Gümüşlü ve Güvenlik Korucusu Selim Akbulak’ın aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu.Şehitlerimizin emaneti ailelerin herkesin kalbinde müstesna bir yere sahip olduğunu dile getiren Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Şehit ailelerimizin evlatları vatan için, bayrak için, kutsal saydığımız değerler için canlarını feda ettiler. Bizler devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Onlara minnet borçluyuz. Şehit ailelerimizi bu özel günde yalnız bırakmadık. Ailelerimiz her zaman bizim baş tacımızdır. Bugün ülkemizde al bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyor, geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.