DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074200-1,99%
Van
15°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kaymakam Aydın’dan 15 Temmuz mesajı

Kaymakam Aydın’dan 15 Temmuz mesajı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ABONE OL
15 Temmuz 2022 13:58
Kaymakam Aydın’dan 15 Temmuz mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Vekili Aydın mesajında, “15 Temmuz; vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği, bir destanın yıldönümüdür. Demokrasi adına vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen bu mücadelenin anma günü olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıldönümünü milletçe, birlik ve berberlik içerisinde kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz Destanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın “Hiç bir zaman halkın üzerinde bir güç tanımadım.” sözlerindeki gibi milletimizin zor zamanlarda kenetlenerek, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin teminatı olacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş olmalarının şanlı adıdır. Bu mücadelede canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin bizlere bıraktıkları en büyük miras ise, bu cennet topraklardır. Bizler de bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, içerden ve dışardan İstiklalimize kastedenlere fırsat vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması dileğiyle, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda ederek, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı. 

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.