DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20725110,77%
Van
15°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

İPEKYOLUN’DA OKUL KANTİNLERİNE YÖNELİK HİJYEN DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ

İPEKYOLUN’DA OKUL KANTİNLERİNE YÖNELİK HİJYEN DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
30 Mart 2022 18:01
İPEKYOLUN’DA OKUL KANTİNLERİNE YÖNELİK HİJYEN DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpekyolu Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından işletmecilere yönelik temizlik ve hijyen konularında uyarılarda bulunuldu.
Özellikle öğrenci sağlığının korunması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı ekipler tarafından incelendi.

İlçe genelindeki okul kantini denetimlerinde gıda ürünleri dikkatli bir şekilde incelenirken yiyecek, içecek ve aperatif olarak öğrencilere sunulan hazır ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Ekipler çocukların alışveriş yaptığı kantinlerin temiz tutulması konusunda uyarılarda bulundu.

Öğrencilerin sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak için okul kantinleri ve okul çevresinde bulunan gıda işletmelerinde denetim yapan ekipler, tüketiciye güvenli gıdanın ulaştırılmasını amaçlıyor. Kantin ve işletmelerin genel hijyen durumları, ürünlerin son kullanma tarihleri ve ürünlerin tağşiş olup olmadığı kontrol edilirken; eksiği bulunan işletmeciler uyarılarak, eksikliklerin giderilmesine dönük çalışmalar yapıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.