DOLAR 32,4126 0.18%
EURO 35,0985 -0.11%
ALTIN 2.324,150,20
BITCOIN 22960652,35%
Van

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

İPEKYOLU’NDA MAHALLE MUHTARLARI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

İPEKYOLU’NDA MAHALLE MUHTARLARI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın İlçe sınırlarında hizmet veren muhtarlar ile koordinasyon toplantıları devam ediyor.

ABONE OL
31 Mayıs 2022 21:40
İPEKYOLU’NDA MAHALLE MUHTARLARI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediyenin konferans salonunda, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya VASKİ, VEDAŞ, AKSA, Türk Telekom, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.
Muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken mahalle muhtarları da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek, hızlı ve etkili çözüm üretmek amacıyla Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları yaptıklarını belirten Başkan V. Aydın, bu toplantılar ile daha hızlı çözüm üretebildiklerini ve muhtarların mahallelerindeki gözleri, kulakları olduklarını belirtti.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.