DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2265534-0,83%
Van

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İPEKYOLU’NDA KİTAP TAHLİL PROGRAMI BAŞLADI

İPEKYOLU’NDA KİTAP TAHLİL PROGRAMI BAŞLADI

İpekyolu Belediyesi ilçe sınırlarında yürüttüğü kültür ve sosyal etkinliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

ABONE OL
8 Mart 2022 15:58
İPEKYOLU’NDA KİTAP TAHLİL PROGRAMI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak “okumak nefes almaktır” sloganıyla kitap tahlil programı düzenledi.Kitap tahlili programına İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmettin Akarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden hocalar, öğrenciler, kitabı daha önce okuyanlar ya da okumadan önce fikir sahibi olmak isteyen gönüllüler katıldı.İlk kitap okuma tahlilini ilçe sınırlarındaki bir kafede yapan belediye çalışanları güzel bir farkındalık çalışması başlattılar.Her aya bir kitap sığdıran çalışanlar, ilk tahlil programında Ray Bradbury’nin 1951’de ilk defa basılan ünlü bilimkurgu “Fahrenheit 451” romanının tahlilini yaptı.

FAHRENHEİT 451’İ TAHLİL ETTİLER
Kitap tahlili programında ‘Fahrenheit 451’ kitabının tahlilini sohbet havasında yapan katılımcılar bu program vesilesi ile kendilerini ifade ederek, toplulukta anlatım yapıp, özgüvenlerini kazanma imkânı buldular.
Çeşitli ikramların da ücretsiz olarak sunulduğu kitap tahlil programında tüm katılımcılara günün anlam ve önemine ilişkin Fahrenheit 451 romanı hediye edildi.Bu proje ile gençlerin gelişimlerini hedeflediklerini belirten İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmettin Akarslan, “Her aya farklı bir kitap sığdırarak kitap tahlil programımıza devam edeceğiz. Böylesine bir etkinlik düzenlediğimiz için katılımcılardan çok olumlu tepkiler aldık. Devamını mutlaka istediler. Bir sonraki tahlil programımıza ilgi duyan herkesi bekleriz.” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.