DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22769010,24%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İPEKYOLU’NA DEV SPOR MERKEZİ

İPEKYOLU’NA DEV SPOR MERKEZİ

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Ülkemizi olimpiyatlarda, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarıyla temsil edecek sporcuların yetiştirileceği İpekyolu Spor Merkezi’nin proje çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “İlimize ve ilçemize değer katacak dev proje bölgemizin en büyük spor kompleksi olacak.” dedi.

ABONE OL
16 Mart 2022 14:48
İPEKYOLU’NA DEV SPOR MERKEZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sporun ve sporcunun dostu sloganı ile İpekyolu Belediyesi, güreşten boksa, hentboldan basketbol ve voleybola geleceğin milli sporcularının yetişeceği İpekyolu Spor Merkezi’nin temelinin atılması için gün sayıyor. Başkan V. Aydın, Vali Mithatbey Mahallesi’nde yapılacak merkezin tüm çalışmalarının tamamlanarak ihaleye çıktıları müjdesini verdi.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerle birlikte geleceğe güvenle bakan bir spor anlayışla hareket ettiklerini belirten Başkan V. Aydın, bu anlayışın bir sonucu olarak geniş kitlelerin spor yaptığı bir dönemin başladığını söyledi. İpekyolu Spor Merkezini hayata geçirirken tesisleşmede de önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini bildiren Aydın, “İlçemizin farklı noktalarına semt spor sahaları inşa ettik. Kadınlara yönelik hizmet veren kapalı spor salonlarının bir kısmı şu anda faaliyette. Çok yakında birini daha hizmete açıyoruz” dedi. Aydın, bu dönemde ilçemizin muhtelif mahallelerinde 25 yeni semt sahası yapmak için de alt yapı çalışmalarına başladıklarını sözlerine ekledi.

Bu yatırımlarla birlikte yetenekli çocukların ve gençlerin İpekyolu Spor Merkezi’nde dünya standartlarında bir sporcu haline geleceğini anlatan Aydın, “Bu merkez, sadece bir spor kompleksi olmayacak. Burada çocuklarımızı hem başarılı bir sporcu hem başarılı bir öğrenci hem de çevresiyle barışık, çok yönlü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.İpekyolu Belediyesi’nin Vali Mithatbey Mahallesi’nde yapılacak Spor Merkezi, 10 bin 800 metrekarelik bir alana sahip olacak. 2 bin seyirci kapasiteli tesiste, 230 araçlık otopark 4 bin 500 metrekare yeşil alan ve dinlenme alanları yer alacak.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.