DOLAR 32,5287 0.23%
EURO 34,7664 0.07%
ALTIN 2.492,661,25
BITCOIN 20447442,18%
Van
10°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İPEKYOLU ÖĞRETMENİM SES YARIŞMASINDA FİNAL COŞKUSU YAŞANDI

İPEKYOLU ÖĞRETMENİM SES YARIŞMASINDA FİNAL COŞKUSU YAŞANDI

İpekyolu Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yürüttüğü projelerinden olan öğretmenler arası ses yarışmasının finali coşkulu bir törenle yapıldı.

ABONE OL
18 Mayıs 2022 21:32
İPEKYOLU ÖĞRETMENİM SES YARIŞMASINDA FİNAL COŞKUSU YAŞANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Devlet Tiyatrosu’nda düzenlenen ses yarışmasının final törenine Van İl Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, İpekyolu İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şamil Görücü, İpekyolu İlçe Emniyet Müdürü Murat Fuçular, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen yarışmada ilimizde yaşayan yetenekli öğretmenlerimiz keşfedilerek müzik dünyasına kazandırıldı.
Daha önce ön elemesi yapılan yarışmanın finalinde 9 finalist yarışma hakkı kazandı.
Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği gecede jüri üyeliğine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli müzik eğitmenleri oturdu.


Kendilerine özgü seslendirmelerle jüri üyelerini zorlayan yarışmacılardan birinciliği Meriç Tümen isimli eğitmen seslendirdiği baba bugün dağlar yeşile boyandı / eşref adlı eserle kazandı. İkinciliği Elif Abalı sazım adlı eserle, üçüncülüğü ise İdil Erez susma adlı eserle aldı.
Birinciye tam altın, ikinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altının verildiği yarışmada ödüllerini ilçe kurum amirlerinden alan yarışmacılar böylesine bir etkinlikte yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkürlerini bildirdi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.