DOLAR 32,3398 0.17%
EURO 35,2124 0.06%
ALTIN 2.246,350,14
BITCOIN 2106195-3,95%
Van

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN “GİYİLMEYEN KIYAFETLER KUMBARAYA” PROJESİ

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN “GİYİLMEYEN KIYAFETLER KUMBARAYA” PROJESİ

İpekyolu Belediyesi; ilçede belirli noktalara yerleştirdiği kumbaralardan topladığı kıyafetleri kullanılabilir hale getirerek ihtiyacı olanlara dağıtacak.

ABONE OL
22 Nisan 2022 17:25
İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN “GİYİLMEYEN KIYAFETLER KUMBARAYA” PROJESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atık tekstil kumbaraları ile tüm giysi, şapka, kazak, t-shirt, iç çamaşırı, çorap, elbise, pantolon, ayakkabı, terlik, bot, battaniye, örtü, eşarp, perde, çanta, havlu gibi kullanılmış ve deforme olmuş ürünler geri dönüşüme kazandırılacak.
BAŞKAN V. AYDIN GİYSİ KUMBARASI İLE EKONOMİYE KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ
“Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz geri dönüşüm projeleriyle gelecek nesillere temiz bir doğa bırakmak ve doğal kaynakları da koruma hedefini sürdüren belediyemiz, projenin hayata geçmesiyle gardıropların bir köşesinde kalmış kullanılmayan giysi ve tekstil ürünlerini giysi kumbaraları aracılığıyla geri dönüşüm merkezine taşıyacak. Bu merkezlerdeki ürünler yenilenerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Hemşehrilerimizin bu kumbaralara bırakacakları mont, kazak, pantolon, ayakkabı gibi eşyalar ayrıştırılarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacaktır. Her projemize destek veren değerli İpekyolu halkımızın Giysi Kumbarası Projesi’ne de destek olacağını düşünüyorum. Hemşehrilerimizden ricamız giysi kumbaralarının içerisine elektronik eşya, ıslak giysi, kitap, yanıcı madde ve evsel atık atmamalarıdır.” diye konuştu.
İpekyolu Belediyesi başlangıçta Bostaniçi TOKİ Mahallesi’nin belli noktalarına konumlandırdığı Giysi Kumbaralarını proje kapsamında merkez mahallelere de taşımayı planlanıyor.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.