DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1079 -0.07%
ALTIN 2.295,470,81
BITCOIN 23066912,41%
Van

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

VAN’DA MEHMET ERDEM RÜZGARI ESTİ

VAN’DA MEHMET ERDEM RÜZGARI ESTİ

İpekyolu Belediyesi, ünlü şarkıcı Mehmet Erdem’i İpekyolu halkı ile buluşturdu.

ABONE OL
29 Mayıs 2022 16:00
VAN’DA MEHMET ERDEM RÜZGARI ESTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ve üç gün sürecek “İpekfest Gençlik Konserleri kapsamında sahne alan Mehmet Erdem Van’lılara unutulmaz bir gece yaşattı.
İpekyolu Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 1’incisi gerçekleştirilen “İpekfest Bilim ve Gençlik Festivali’nin 2. gününde Mehmet Erdem fırtınası yaşandı.

Saat 20:30 itibariyle Kent Meydanı’nda başlayan konser, Vanlı müzikseverler tarafından saatler öncesinden hınca hınç doldu. Konsere Van Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Muradiye Kaymakamı Erkan Savar ve çok sayıda davetli katıldı. Büyük tezahüratlar eşliğinde sahne alan Mehmet Erdem sevilen şarkısı “Ali yazar, Veli bozar” ile hayranlarına merhaba dedi. Popüler şarkısı “Hakim Bey” ile meydanı coşturan Erdem, konser alanını dolduran Vanlılardan büyük alkış topladı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Mehmet Erdem’e çiçek vermek üzere sahneye gelen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, ünlü sanatçıya davetlerini kırmayarak geldikleri için teşekkür etti.

Aydın, gençlere hitaben yaptığı konuşmada “Van’ın en güzeli, en yakışıklı, en hayat dolu gençleri hoşgeldiniz.Madem Türkiye’nin en coşkulu gençleri burda biz de dedik ki Türkiye’nin en güçlü sesini Van’a davet edelim, sağ olsun Türkiye’nin en güçlü sesi de bizi kırmayarak buraya geldi ve Türkiye’nin en kaliteli orkestrası da bizlere kaliteli bir eğlence geçirmek için bu akşam burda. İpekyolu Belediyesi olarak sizlere bu festivali başlattık. 3 gün devam edecek bugün 2. günündeyiz. Hepinizi çok seviyoruz iyi eğlenceler diliyoruz.” dedi.

Ünlü sanatçı Mehmet Erdem ise “Bizim bu 15 gün içerisinde 2. kez Van’a gelişimiz. Bize göstermiş olduğunuz bu teveccüh için ayrıca ben çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman bu coşku, her zaman her yerde olmuyor. Bunu bilin helal olsun size. Teşekkürler, sağolun.” diye konuştu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.