DOLAR 32,3386 0.17%
EURO 35,2031 0.01%
ALTIN 2.247,390,19
BITCOIN 2123378-3,44%
Van

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

ABONE OL
17 Mart 2023 17:49
HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, halk toplantıları gerçekleştirerek çözümler üretmeye devam ettiklerini söyledi.


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, belediye konferans salonunda halk toplantısı gerçekleştirdi. Aydın, vatandaşlar ile karşılıklı fikir alışverişleri yaparak çözümler ürettiklerini söyledi.

    Hemşehrilermizi halk günü buluşmamızda tek tek dinliyoruz diyen Aydın, "Halk gününe katılan hemşehrilerimiz, doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz. Halk günlerimizde hemşehrilerİmizle birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde çaba ve gayret gösteriyoruz. Zaman zaman mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hemşehrilermizle bir araya gelerek toplantılar düzenliyoruz. Hemşehrilerimiz ile birlikte yürütmüş olduğumuz çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugünde belediyemiz konferans salonunda hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek, istek ve önerileri değerlendirdik.  Yapılması gereken çalışmalar ile ilgili birim müdürlerimize gerekli talimatları verdik. Hemşehrilerimizin talepleri bizim için her zaman değerlidir. Bu talep ve önerileri çok önemsiyoruz. Belli bir program dahilinde halk toplantılarımız ilerleyen günlerde de devam edecek." dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.