DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071475-2,26%
Van
15°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

ABONE OL
21 Şubat 2022 09:56
GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara yönelik başlattığı kültürel etkinlikler yoğun katılım ile devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese ve kent yaşamına ara vermek isteyenler için düzenlediği kültür ve doğa yürüyüşü etkinliği bu hafta Gevaş ilçesinde bulunan tarihi Akdamar Adasında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına ait araçlarla şehir merkezinden alınan vatandaşlar ücretsiz olarak Edremit İlçesinde bulunan marinaya getirildi. Burada bir araya gelen doğaseverler deniz otobüsleriyle yarım saatlik yolculuğun ardından adaya ulaştı.Eşsiz manzarası, tarihi yapısı ve doğal güzelliği ile bilinen adayı gezen doğaseverler bol bol fotoğraf çekip güzel havada yürüyüş yaptı.Etkinliğe katılım sağlayan doğaseverler Büyükşehir Belediyesine böyle bir program düzenlediği için teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin hem kentin tanıtımına hem de iyi vakit geçirmek isteyenler için büyük bir imkân olduğunu ifade etti.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.