DOLAR 32,4900 -0.17%
EURO 34,9679 0.33%
ALTIN 2.438,660,65
BITCOIN 20972220,06%
Van
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı: Yurtdışına çıkış yasağı ve karakola imza şartı getirildi
  • Vanbasınhaber
  • Gündem
  • Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı: Yurtdışına çıkış yasağı ve karakola imza şartı getirildi

Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı: Yurtdışına çıkış yasağı ve karakola imza şartı getirildi

İmam hatiplilere yönelik hakareti nedeniyle tutuklanmasının ardından ev hapsi adli kontrolüyle serbest bırakılan Gülşen'in ev hapsi kaldırıldı. Gülşen hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirildi.

ABONE OL
12 Eylül 2022 13:33
Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı: Yurtdışına çıkış yasağı ve karakola imza şartı getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Ataşehir’de 30 Nisan 2022’de verdiği bir konserde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” diyerek imam hatip liselilere hakarette bulunan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.Gözaltına alınan Gülşen ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı’na getirilmişti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen ardından karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle birlikte ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.Savcılıkça hazırlanan iddianamede, Gülşen’in ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.Öte yandan, İstanbul 11.Asliye Ceza Mahkemesi’nce hazırlanan tensip zaptına göre, şüphelinin ’konutu terk etmeme’ şeklindeki adli kontrol şartının da devamına karar verildi.
EV HAPSİ KALDIRILDI
Bugün ise şüphelinin avukatının yeniden itirazı üzerine ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılması, İstanbul 7.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Verilen kararda ayrıca, şüphelinin yurt dışına çıkış yasağı ile her perşembe günü imza atma şeklinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmedildi.

Yenişafak

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.