DOLAR 32,3214 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
ALTIN 2.297,620,90
BITCOIN 22872210,83%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

FOTOĞRAF MARATONU TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR

FOTOĞRAF MARATONU TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "1. Van Fotoğraf Maratonu'nun" ikinci günü fotoğraf sanatçılarının yoğun katılımıyla tamamlandı. Maratonun ikinci gününde fotoğraf sanatçıları 2 farklı rotada birçok tarihi ve doğal güzelliği fotoğrafladı.

ABONE OL
20 Mayıs 2022 19:52
FOTOĞRAF MARATONU TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentin tarihi, kültürel, doğa güzelliklerini tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Van Büyükşehir Belediyesince ilk defa düzenlenen fotoğraf maratonu tüm heyecanıyla devam ediyor. İlk gününde renkli görüntülere sahne olan maratonun ikinci gününde de fotoğrafçılar en iyi fotoğrafı yakalayabilmek için büyük çaba sarf etti.

Sabah saatlerinde kent merkezinden hareket eden ücretsiz servislerle 1. rota da Çavuştepe Kalesi, Hoşab Kalesi, St. Bartholomeus Manastırı ve Başkale Yavuzlar Mahallesi Peri Bacaklarına gelen fotoğraf tutkunları, en doğru kadraj, an ve ışık için kıyasıya mücadele etti. 2. rotada 2. rotada ise Bahçesaray ilçesinde Subaşı, ilçenin Geleneksel sivil mimarileri, Satranç ve Keçecilik fotoğraflarını kareleyen fotoğrafçılara etkinlik süresince ikramlarda yapıldı.

Etkinliğin Başkale Peribacalar ayağını takip eden Mürşide Hatipoğlu, mahalleye geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadığını ifade ederek Peri bacalarının heybetinin kendisini büyülediğini belirtti.Maratonun Bahçesaray rotasında yer alan Adem Hakan ise etkinliğin çok güzel geçtiğini ifade ederek Van’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.Maraton 21 Mayıs Cumartesi günü 3. Gün rotasıyla devam edecek.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.