DOLAR 32,5678 0.06%
EURO 34,9900 0.43%
ALTIN 2.428,360,23
BITCOIN 2094036-3,55%
Van
13°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ERCİŞ BELEDİYESİ SIFIR ATIK GÜNÜ DÜZENLEDİ

ERCİŞ BELEDİYESİ SIFIR ATIK GÜNÜ DÜZENLEDİ

ABONE OL
31 Mart 2023 11:39
ERCİŞ BELEDİYESİ SIFIR ATIK GÜNÜ DÜZENLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van’ın Erciş Belediyesi 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda “Sıfır Atık” eğitim semineri düzenlendi

.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde yürütülen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Sıfır Atık Projesi ile ilçe genelinde sistemli bir şekilde geri dönüşüm çalışmaları yürüten Erciş Belediyesi, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında projelerin uygulanmasına yönelik eğitim seminerleri düzenledi. Yoğun katılımın olduğu seminerde sıfır atık proje koordinatörü Çevre Mühendisi Zümrüt Ünal tarafından sıfır atık nedir ve sıfır atık yönetmeliği neleri kapsamaktadır gibi soru başlıkları üzerinde durularak, atıkların geri kazanılması, ekonomiye katkı sağlaması, kaynağında ayrıştırılması, atık miktarının azaltılması ve doğal kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasının çevre için önemine değindi. Düzenlenen seminere yoğun katılım sağlayan okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencileri sunduğu imkanlardan ve çevre hareketi kapsamında sıfır atık projelerinden dolayı Erciş Belediyesi’ne teşekkür etti.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.