DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BITCOIN 22835531,24%
Van

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

EGE BÖLGESİ VANLILAR FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN AKMAN’A ZİYARET

EGE BÖLGESİ VANLILAR FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN AKMAN’A ZİYARET

Ege Bölgesi Van Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin onursal Başkanı İshak Bayezit, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı makamında ziyaret ettiler.

ABONE OL
21 Nisan 2022 14:16
EGE BÖLGESİ VANLILAR FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN AKMAN’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vanlıların sosyal, kültürel, dayanışmalarını sağlamak, Van kültürünü tanıtmak amacıyla Ege Bölgesi’nde açılan Van derneklerinin katılımıyla kurulan Ege Bölgesi Vanlılar Federasyonu (Ege Van Fed) Onursal Başkanı İshak Bayezit, Federasyon Başkan Yardımcısı Murat Atar ve Federasyon Saymanı Turgut Yaz, Van’daki ziyaretlerini sürdürüyorlar. Bu kapsamda Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ı makamında ziyaret eden Onursal Başkan Bayezit ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Akman’dan her zaman destek ve güç aldıklarını ifade ettiler. Ege Bölgesi’nde Van’ı tanıtmak için büyük bir gayret içerisinde olduklarını dile getiren Bayezit, “Kültürel ve sosyal çalışmalarımız var, hemşerilerimiz arasında dayanışma ruhunu pekiştiriyoruz. Biz Vanlıların Ege’deki sesiyiz. Bizlere destek veren her kurum ve kişiye teşekkür ediyorum” dedi.

Van dışında bulunan ve güzel faaliyetler yapan birçok derneğin olduğunu söyleyen Başkan Akman ise bu derneklerle istişare halinde olduklarını belirtti. Van dışında bulunan bu derneklerin kenti temsil ettiği için çok önemsediklerini dile getiren Başkan Akman, “Bu dernekler ilimizi her anlamda tanıtarak büyük katkı sağlıyorlar. Van her yönüyle büyüyen ve gelişen bir kenttir. Bu kentin geleceği için çaba harcayan her kuruluşla irtibatımız var. Ülkemizin birçok büyük kentinde faaliyet sürdüren Van derneklerinin çalışmaları takdire şayandır” şeklinde konuştu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.