DOLAR 32,3389 0.17%
EURO 35,1759 -0.04%
ALTIN 2.241,02-0,10
BITCOIN 2081756-5,59%
Van

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DR. FERHAT ASLAN’DAN AİLE BİLİNCİ SEMİNERİ

DR. FERHAT ASLAN’DAN AİLE BİLİNCİ SEMİNERİ

İpekyolu’nda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, annelik ve babalık sanatı, eşler arası sorunlar ve doğru çözüm yöntemleri hakkında Dr. Ferhat Aslan'ın katılımıyla seminer düzenlendi.

ABONE OL
20 Mart 2023 21:58
DR. FERHAT ASLAN’DAN AİLE BİLİNCİ SEMİNERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Devlet Tiyatrosu’nda düzenlenen “annelik ve babalık sanatı, eşler arası sorunlar ve doğru çözüm yöntemleri” konulu seminer, yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Konferansa İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aydın, açılış konuşmasında “Aile, toplumun en temel yapı taşı olması itibari ile buradaki ilişkilerin düzgün bir şekilde kurulması, ilişkilerin yönetilmesi bağlamında çok önemli. Çevremizde çoğu zaman ailesel sorunları görerek boşanmaya giden, çocuklarında etkilendiği birçok konuyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu noktada İpekyolu’nda da ailesel ilişkilerin, eşler arasındaki sorunların, çocuklarımızla olan ilişkilerimizi esas alan, söz konusu seminerin faydalı olmasını temenni ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Yurt içinde ve yurt dışında verdiği seminer ve konferansların yanı sıra, yazdığı kitap ve dergi yazıları, yaptığı radyo ve televizyon programları ile milyonlarca insanın hayatına dokunan Dr. Ferhat Aslan, annelik ve babalık sanatı, eşler arası sorunlar ve doğru çözüm yöntemleri hakkında gerçek hayattan örneklerle katılımcılarla deneyimlerini paylaştı. Anne, baba ve çocuk ilişkisi, aile ilişkileri, pişmanlıklar, doğru çocuk eğitimi ve rol model olma gibi birçok konuya değinen Dr. Ferhat Aslan, kendisinin Vanlılarla buluşmasına vesile olduğu için İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkürlerini bildirdi.
Programın sonunda İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Dr. Ferhat Aslan’a plaket verdi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.