DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22790841,35%
Van

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Doğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Karadeniz’de kuvvetli sağanak bekleniyor
  • Vanbasınhaber
  • Genel
  • Doğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Karadeniz’de kuvvetli sağanak bekleniyor

Doğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Karadeniz’de kuvvetli sağanak bekleniyor

Meteorolojini son hava durumu tahminlerine göre, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'de yarın kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

ABONE OL
7 Nisan 2022 17:49
Doğu Anadolu’nun doğusu ile Doğu Karadeniz’de kuvvetli sağanak bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu’nun doğusundaki Tunceli, Bingöl, Elazığ’ın doğusu, Muş, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van’ın güneyi, Hakkari ve Şırnak’ın doğusu ile Doğu Karadeniz’de yer alan Rize, Trabzon ve Artvin’de yarın yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.Yağışların, Doğu Karadeniz’de 1600 metre üzeri, Doğu Anadolu’da 2 bin metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.Vatandaşların sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı, dağlık kesimlerde çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.