DOLAR 32,3393 0.23%
EURO 35,1091 -0.15%
ALTIN 2.307,901,35
BITCOIN 22840832,68%
Van

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Arvas’tan, İsrail’in katliamlarına tepki

Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Arvas’tan, İsrail’in katliamlarına tepki

Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, Gazze'deki saldırılarda çocukların da yer aldığı 12 Filistinli’nin hayatını kaybettiğini açıklayarak, İsrail’e tepki gösterdi.

ABONE OL
6 Ağustos 2022 19:20
Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Arvas’tan, İsrail’in katliamlarına tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuyla ilgili açıklama yapan Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, “İşgalci siyonist rejimin Gazze’deki saldırılarında bugün itibariyle içerisinde çocukların da yer aldığı 12 Filistinli masum kardeşimiz hayatını yitirmiş, 55 kardeşimiz de yaralanmıştır. Saldırıları sürdüreceğini açıklayan işgal rejiminin katliamlarını şiddetle lanetliyoruz. 15 yıldır Siyonist rejimin ölümcül ablukası altında ayakta kalmaya çalışan; açlıkla ve ilaçsızlıkla cezalandırılan, sağlıklı su ve temel gıda ürünleri başta olmak üzere yaşamı mümkün kılan ihtiyaç maddelerinden yoksun bırakılan, elektrik ve tıbbi malzemelere erişimi engellenen, adeta bir cezaevine dönüştürülmüş Gazze’de Filistin halkı bir yandan da siyonsit rejimin düzenli saldırılarıyla katliamlara uğramaktadır. Siyonist rejimin işgaline sessiz kalmakla yetinmeyen çağdaş dünya ise rejimin işlediği savaş suçlarını da görmezden gelmekte, Cenevre Sözleşmesi’nin ilkelerini yok saymaktadır. Maalesef Türkiye gibi birkaç ülkenin desteği dışında Gazze halkı çağdaş dünya tarafından yalnızlığa ve yıkıma terkedilmiş durumdadır. Siyonist zulüm çetesi tam da dünyanın bu sessizliğinden güç almaktadır. Küresel emperyalizmin İslam dünyasındaki ileri karakolu olan Siyonist rejimin Gazze’deki saldırılarına her zamanki gibi yine açık destek veren ABD ve emperyalist dünyanın bu dünyaya yıkım ve katliamdan başka bir şey vadetmediği ortadadır. Bu nedenle dünyanın beşten büyük ve adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanan Memur-Sen ve Diyanet-Sen olarak bu gayrı adil küresel dünya sistemine karşı, başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere dünyanın bütün mazlumlarıyla dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha ilan ediyor, siyonist saldırılarında şehit olan kardeşlerimize yüce rabbimizden rahmet, yaralılara şifa diliyor, işgal rejiminin Gazze’ye yönelik saldırılarına dur demek için erdemli dünyayı harekete geçmeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.