DOLAR 32,5941 0.28%
EURO 34,8188 0.07%
ALTIN 2.496,140,48
BITCOIN 20678643,85%
Van
15°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz
  • Vanbasınhaber
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

ABONE OL
14 Nisan 2022 21:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan: E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de esnaflarla iftar programında açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:Koronavirüsten olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olduk. Toplamda 4,6 milyar lira destek verdik. Esnaf ve sanatkarlarımızı yeni araçlarla desteklemeyi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan:
E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Esnaf ve Sanatkarlar ile İftar Programı’nda açıklamalarda bulundu. Piyasadaki dengesizliklerin önüne geçecek yeni tedbirler alındığını belirten Erdoğan, ‘Fiyatları stokçuluk yoluyla yükseltenlere cezaları artırıyoruz. E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz.’ dedi.Salgının dengeleri bozan ve küresel anlamda fiyatları bozan etkilerini atlatmaya çalışırken bu kez de Rusya-Ukrayna krizinin ağır sonuçlarıyla karşı karşıya kaldık. Hammadde fiyatlarındaki artış bizi de etkiledi.Piyasadaki dengesizliklerin önüne geçecek yeni tedbirler alıyoruz.Fiyatları stokçuluk veya anlaşma yoluyla haksız yere yükseltenlere verilen cezaları artırıyoruz. E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz.Turizm sektöründe döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9’a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk lirası finansmanı sağlıyoruz.Harcama mukabili ve belge karşılığı kullandırılacak krediler için de 100 milyar lirası ihracat, 50 milyar lirası turizme 150 milyar liralık kaynak ayırdık.İhracata dönük yatırımlara yıllık yüzde 9’a varan faiz oranıyla TL cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.