DOLAR 32,3418 0.19%
EURO 35,0976 -0.27%
ALTIN 2.238,59-0,20
BITCOIN 2068252-5,56%
Van

HAFİF YAĞMUR

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cancan, MHP’ye Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı

Cancan, MHP’ye Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Yahya Cancan Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ABONE OL
18 Mart 2023 20:12
Cancan, MHP’ye Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mart itibarıyla başlayan ve 21 Mart’a kadar devam edecek olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuruları, MHP Genel Merkezi’nde devam ediyor. MHP Milletvekilliği aday adayı Yahya Cancan, başvurumuzu yaptık. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri önce ülkemize, milletimize ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne hayırlı uğurlu olsun. İlk günden beri Devlet Bahçeli’nin yaptığı ilk başvuru sonrasında yoğun bir ilgi ve alakayla karşı karşıyayız. Ciddi anlamda bir yoğunluk oluşmakta. Günün erken saatleri olmasına rağmen bütün arkadaşlarımız başvuru için genel merkezimize geliyorlar. Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi başvuru dosyasını Genel merkeze teslim eden Cancan, konuşmasında ilk olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Şanlıurfa ve Adıyaman’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Cancan, yaraların devletin öncülüğünde kısa sürede milletin birliktelik içerisinde kısa sürede sarılacağını belirtti. Derdimiz milletimiz, derdimiz devletimiz, derdimiz vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Bu sebeple önümüzdeki 100 yılı etkileyecek büyük bir seçimin önündeyiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde bu kutlu emanetimizi yüce Meclis’imize taşıyacak, Vanımızın, sizlerin bir evladı olarak milletvekilliği adaylığına sizlerin huzurunda başvuruyorum” dedi.

    Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


    HIZLI YORUM YAP

    KATEGORİNİN POPÜLERLERİ

      300x250r

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.